Print  

KURSER

Kursusguide

Mad til vegetarer og veganere

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 22. marts 2021
Startdato 23. marts 2021
Slutdato 25. marts 2021
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 378,00 kr. -
Pris for ledige 2039,75 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 2039,75 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen.
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 89373200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 28107521am12gas1
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
0 ledige pladser
Fag til kurset:

Mad til vegetarer og veganere

Skolefagkode: 48781
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 378,00 kr.
Pris for ledige: 2039,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2039,75 kr.

Målgruppe
Produktionsmedarbejdere som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Formål:
Du kan planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere ud fra viden om vegetariske kostformer, som følger anbefalingen for normalkost. Du kan tilberede frugt og grøntsager til både varme og kolde retter samt endvidere anrette og præsentere retter, som giver en sensorisk oplevelse.

Indhold:
Du kan ud fra viden om vegetariske kostformer planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.Du kan tilberede frugt og grøntsager samt bælgfrugter til forskellige former for varme og kolde retter.Du kan anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, så brugerne får en god sensorisk oplevelse.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok