Print  

KURSER

Kursusguide

Anretning

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 22. februar 2021
Startdato 23. februar 2021
Slutdato 25. februar 2021
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 378,00 kr. -
Pris for ledige 2039,75 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 2039,75 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen.
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 89373200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 28107521am08gas1
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
0 ledige pladser
Fag til kurset:

Anretning

Skolefagkode: 48813
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 378,00 kr.
Pris for ledige: 2039,75 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 2039,75 kr.

Målgruppe
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan portionere og anvende anretningsteknikker og anretningsformer, fx tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet. Du kan også præsentere retter/menuer og skabe positiv helhedsoplevelse med gæsten.

Indhold:
Du kan: - Portionere og anvende anretningsteknikker til de mest forekommende retter/menuer. - Anvende forskellige anretningsformer, herunder tallerken- og fadanretning samt opdækning til buffet.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok