Print  

KURSER

Kursusguide

Smørrebrødskøkken - trin 2

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 13. september 2021
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr. -
Pris for ledige 1446,10 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 1446,10 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:15-15:39
Beskrivelse Smørrebrødskøkken - trin 2
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 8937 3200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Minimum antal deltagere 14
Maksimum antal deltagere 18
18 ledige pladser
Fag til kurset:

Smørrebrødskøkken - trin 2

Skolefagkode: 48829
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1446,10 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1446,10 kr.

Målgruppe
Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Du kan med udgangspunkt i det moderne smørrebrødskøkken fremstille smørrebrød, pålæg, garniture og pynt med et twist og i nye fortolkninger. I fremstillingen arbejder du med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på nye måder. Du kan sammensætte et smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48828 Smørrebrødskøkken - trin 1.

Indhold:
Du kan med udgangspunkt i det moderne smørrebrødskøkken:- Fremstille smørrebrød i ny fortolkning ud fra viden om smørrebrødets betydning for den danske madkultur. - Arbejde med tilberedningsmetoder, emner og sæsonaktuelle råvarer på en ny måde. - Fremstille smørrebrød, pålæg, garniture og pynt på nye måder.- Sammensætte et smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept. - Arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok