Print  

KURSER

Kursusguide

Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Valgte hold
Kursussted AARHUS TECH, Dollerupvej 4, 8000 Århus C
Tilmeldingsfrist 15. marts 2021
Startdato 16. marts 2021
Slutdato 17. marts 2021
Varighed 2,0 dage
Deltagerpris 252,00 kr. -
Pris for ledige 1436,50 kr. -
Pris udenfor AMU-målgruppe 1436,50 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08.15-15:39
Beskrivelse Dette er en uddannelsesstruktur anbefalet af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor & Kødbranchen.
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr 89373200
Email kundeservice@aarhustech.dk
Kviknummer 28107521am11gas1
Minimum antal deltagere 16
Maksimum antal deltagere 20
0 ledige pladser
Fag til kurset:

Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Skolefagkode: 40781
Varighed: 2,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 252,00 kr.
Pris for ledige: 1436,50 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1436,50 kr.

Målgruppe
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af brød og som ønsker kompetencer til at kunne fremstille brød med fibre og fuldkorn.

Formål:
Deltageren kan på baggrund af kendskab til definitionen på fuldkorn udvælge råvarer, fremstille dej, bage og anrette forskellige typer af brød med fibre og fuldkorn, der tager hensyn til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter og følger anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Indhold:
Deltageren kan på baggrund af kendskab til definitionen på fuldkorn udvælge råvarer og produkter under hensyntagen til deres sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter. Deltageren kan fremstille dej samt bage og anrette forskellige typer af brød med fibre og fuldkorn, der tager hensyn til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter og følger anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok