Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Nedenfor finder du kommende fælleskurser inden for mad og gastronomi. 

Se også: Seks ugers jobrettet uddannelse - positivlisten

 

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 12 ledige pladser 25-08-2020
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 5 ledige pladser 28-09-2020
Bæredygtig madfremstilling 18 ledige pladser 05-10-2020
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 08-09-2020
Klargøring og tilberedning i konceptrestauranter 18 ledige pladser 02-11-2020
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten 18 ledige pladser 14-09-2020
Planlægning af menu 18 ledige pladser 26-10-2020
Smørrebrødskøkken - trin 1 18 ledige pladser 07-09-2020
Smørrebrødskøkken - trin 2 18 ledige pladser 08-12-2020
Sushi - krav og kreativitet 18 ledige pladser 26-10-2020
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer 18 ledige pladser 24-08-2020
Økologi og bæredygtighed i restauranten 18 ledige pladser 05-10-2020

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok