Print  

KURSER

Mad og gastronomi

Nedenfor finder du kommende fælleskurser inden for mad og gastronomi. 

Se også: Seks ugers jobrettet uddannelse - positivlisten

Kommende kurser 

Ledige pladser 

Kursusdato 

Almen fødevarehygiejne 5 ledige pladser 22-06-2021
Se alle planlagte hold
Almen fødevarehygiejne for F/I 4 ledige pladser 11-10-2021
Bæredygtig madfremstilling 18 ledige pladser 06-10-2021
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse 18 ledige pladser 08-09-2021
Forarbejdning af råvaretyper 18 ledige pladser 24-08-2021
Fødevarehygiejne og egenkontrol 18 ledige pladser 11-10-2021
Grill - åben ild i restauranten 16 ledige pladser 16-06-2021
Grundtilberedning 18 ledige pladser 24-08-2021
Information og deklaration for mad og retter 18 ledige pladser 01-11-2021
Køkkenets kolde og varme desserter 17 ledige pladser 22-09-2021
Køkkenets produktion af dej til brød og kager 18 ledige pladser 20-09-2021
Mad til take away 18 ledige pladser 01-09-2021
Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen 18 ledige pladser 07-09-2021
Smørrebrødskøkken - trin 2 18 ledige pladser 14-09-2021
Sushi - krav og kreativitet 18 ledige pladser 02-06-2021
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer 18 ledige pladser 07-09-2021
Se alle planlagte hold
Økologi og bæredygtighed i restauranten 18 ledige pladser 05-10-2021

Vi bruger cookies på aarhustech.dk
På aarhustech.dk benytter vi cookies til at give dig en god oplevelse og for at kunne udarbejde statistik over brugen af vores website.
Læs vores cookie-politik.

Ok