Gå til indhold
AARHUS TECH
AMU-kurser
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AMU-kurser
Kurser
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Certifikatkurser
Ejendomsservice
Gastronomi og ernæring
Sommelieruddannelse på AARHUS TECH
Øvrige muligheder for efteruddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Ordensregler
Om AARHUS TECH
Kontakt os
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Kruso tester
AMU AARHUS TECH
Gastronomi - bæredygtighed
Bæredygtighed i gastronomi
Ingen aktive kurser
Der er endnu ikke planlagt hold på kurset. Kontakt studieservice på telefon 8937 3533 eller studieserviceerhverv@aarhustech.dk
Gastronomi - bæredygtighed
Ikke datofastsatte
Innovativ gastronomi
Fødevareallergi: Vejledning og erstatningsråvarer
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
Bæredygtig fisk og skaldyr
Bæredygtig madfremstilling
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Det klimavenlige køkken
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Årstidernes råvarer i måltiderne