Gå til indhold
AARHUS TECH
AMU-kurser
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AMU-kurser
Kurser
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Certifikatkurser
Ejendomsservice
Gastronomi og ernæring
Sommelieruddannelse på AARHUS TECH
Øvrige muligheder for efteruddannelse og realkompetencevurdering (RKV)
Praktiske oplysninger
Betaling, tilskud og gebyrer
Tilskud til kost og logi
Gratis støtte i undervisningen
Ordensregler
Om AARHUS TECH
Kontakt os
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Elevportal
AARHUS TECH
AARHUS GYMNASIUM
Kruso tester
AMU AARHUS TECH
Gastronomi - produktion i køkkenet
Produktion i køkkenet
Ingen aktive kurser
Der er endnu ikke planlagt hold på kurset. Kontakt studieservice på telefon 8937 3533 eller studieserviceerhverv@aarhustech.dk
Gastronomi - produktion i køkkenet
Ikke datofastsatte
Anretning
Fremstilling og udvikling af danske egnsretter
Anretningsteknik til retter og menuer
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
Forarbejdning af råvaretyper
Grill - åben ild i restaurant
Grilltilberedning i restaurant og køkken
Grundtilberedning
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener
Innovativt smørrebrød
Køkkenets kolde og varme desserter
Mad til take away
Mad til vegetarer og veganere 1
Mad til vegetarer og veganere 2
Menusammensætning
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkken
Plantefars i professionelle køkkener
Produktion af smoothies, greenies og juices To Go
Præsentation af retter og menuer
Reduktion af madspild 1
Råvarer i køkkenet - trin 1
Råvarer i køkkenet - trin 2
Smørrebrødskøkken - trin 1
Smørrebrødsværkstedet
Sushi - krav og kreativitet
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
Tilberedning af kolde og lune anretninger
Anretningsformer under en epidemi